Transformation retreat

“TRANSFORMATIV RETREAT “

Det er os en stor glæde at kunne tilbyde dig denne transformative weekend. 3 intense dage som vil give dig stor indsigt både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt og så på en meget usædvanlig, men dyb og afrundet måde.

Vi optager kun 6 personer af gangen. For at deltage skal du skrive lidt om dig selv og hvor du står i livet. Du skal også fortælle os, hvad dine største udfordringer er i dit liv lige nu? (max 1 side)

Overordnet program for retreatet 28.-30.06.19 eller 27.-29.09.19

Fredag kl. 16
Yoga
Aftensmad
Velkomst og meditation

Lørdag
Transformation Game – et psykologisk og spirituelt bræt spil – se information nedenfor

Søndag – slut ca. kl. 15
Meditation og morgen yoga
Brunch
Transformation Game og afrunding

Kurset ledes af Claus Lindgren fra Lindgren+. Claus Lindgren er psykoterapeut og coach har mange års erfaring inden for sit felt både i ind- og udland. Og ikke mindre er Claus uddannet i at lede Transformation Game. Han er en udsøgt Gameleder,  og har ledet dette spil mere end 150 gange, så han vil  trygt  guide dig igennem spillet og følelserne på denne rejse.

Og Rikke Hansen fra sanum.dk. Rikke er en erfaren yoga- og meditationslærer og ikke mindst kropsterapeut og livsguide. Hun vil guide dig til mere nærvær i processen gennem kropsterapeutisk yoga og kropslig forståelse, som vil understøtte og hjælpe til at fordøje og navigere i de mange lag som vil åbne sig gennem spillet.

Vi sørger for lokaler, overnatning (Nordsjælland) og dejligt mad, så du kan overgive dig til den den spændende, nærværende og transformerende proces.

Ansøgning til deltagelse til kurset sendes til Claus på claus@lindgrenplus.dk

KROPSTERAPEUTISK YOGA
Denne indsigtsgivende yogaform øge din forståelse for, hvad kroppen prøver at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, til smertehåndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke.

Dette er en undervisning der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker, hvad vi tænker og føler, og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre dér, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med, uanset hvor meget baggrund man har i yogaen.

THE TRANSFORMATION GAME
THE TRANSFORMATION GAME hjælper på en lærerig og indsigtsgivende måde dig til at kigge på og eventuelt ændre uhensigtsmæssige mønstre i dit liv. Det hjælper dig til at udforske dig selv og måden, hvorpå du lever dit liv. Spillet giver dig også tips til, hvordan du kan ændre din adfærd, så du bedre udnytter dit potentiale og leve hverdagen med større glæde og balance. Igennem spillet vil du blive bevidst om dine personlige styrker og de begrænsninger du skaber for dig selv. The Transformation Game afbilleder dit liv ganske præcist og kan give bevidsthed, indsigt og mulige veje til at;

  • afdække vigtige personlige problemstillinger
  • forstå dit stressmønster og ændre uproduktive vaner
  • komme ud af tristhed og nervøsitet
  • afdække, udforske og tillade nye muligheder i dit liv
  • opnå større forståelse for dit eget og andres følelsesliv
  • klare større ændringer i dit liv – helbred, karriere, forhold
  • give større afslappethed og ro i sjælen

Spillet fungerer som et spejl, som på en sandfærdig og støttende måde vil reflektere alt, hvad du placerer foran det med det formål, at bringe mere klarhed og visdom ind i dit liv.

Spillet er skabt på Findhorn Foundation for omkring 35 år siden af Joy Drake og Kathy Tyler, som en måde at arbejde med personlig udvikling mere konkret. Det et oplevelsesorienteret spil, hvor du arbejder dig igennem flere planer: fra fysisk til spirituelt plan og fortæller dig noget om, hvor du i dit liv skal lægge din indsats. Hvis du kender Englekort, så er det her, de oprindeligt stammer fra.