AYURVEDISK INSPIRERET

Ayurvedisk inspireret behandlinger

behandling-auy-ny

VATA inspireret behandling og vejledning er en blid behandlingsform, som passer utroligt godt som modpol, til den hurtige og pulserende livsstil vi fører. I en vata behandling bruges varm olie, som er særdeles velegnet til at berolige nervesystemet, og som mindsker stress, uro og søvnproblemer. En vata behandling er specielt velegnet for gravide, ammende, ældre mennesker og hvis du lider at stress, angst og følelsesmæssig uro.

Pris: kr. 750,- for 1,15 time 

FOD inspireret behandling og vejledning er en behandling der gives med fødderne og med massere af olie. Behandlingsformen er rigtig effektiv ved faste og udrensninger og til at afspænde kroppen med. Medbring to gamle lagner og badehåndklæder og tag joggingtøj med til efter behandlingen, da du kan være meget fedtet.

Pris: kr. 1200,- for 1,5 time

Tidsbestilling:
Tlf. 3034 0851 eller email yoga@sanum.dk
Sted: 
ManuVision Huset, Bernhard Bangs Allé 25-27, 2 sal, 2000 Frederiksberg
Dyssekilde Stationsbygning, Stationsvej 1, Torup, 3390 Hundested
Grace Tours, Østerbrogade 52, 2100 Kbh. Ø

Jeg har siden 2003 arbejdet intens med yoga og behandling. Jeg er især fascineret af ayurvedaen – en indisk behandlingsform som er beslægtet med yogaen – som jeg virkelig syntes, har noget særligt at byde på. Mine ayurvedisk inspireret behandlinger blandes med vejledning og ikke mindst med min baggrund som Manuvision kropsterapeut og med min store interesse for energibaner og organernes energi.