Session

Sanum Kropsterapeutisk behandling

Sanum kropspteapeutisk behandling og vejledning

Pris:  Kr. 950,- for  1,15 time    **  Kr. 1000,- for 1,5 time   **  Kr. 1200,-  for 2 timer
Tidsbestilling: Online booking her  Tlf. 3034 0851 eller email yoga@sanum.dk
Betaling til Merkur Bank, reg. nr. 8401, konto nr. 1084 617, via mobilpay på 30340851 eller kontant.
OBS! Medbring to gamle lagner.

Sted:
NOR. House - Hejrevej 30, 3 sal, Kbh. NV.
Himmelrummet - 1 sal over helsekost butik Taraxacum, Den økologiske landsby i Torup/ 3390 Hundested.

En Sanum kropsterapeutiskbehandling er en terapeutisk behandling, hvor der arbejdes med følelsen bag spændingen. Den forløser fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger. Hovedfokus er på kropslig forståelse gennem krop og ord, som fremmer afspænding og et frit åndedræt, som er kernen til bedring og healing. Behandlingen kan afhjælpe fysiske skavanker, kroniske smerter, ondt i sjælen, velvære og ikke mindst give bevidsthed og selvindsigt.

En Sanum kropsterapeutiskbehandling er baseret på massage, healing, meridianmassage, yogaterapi, ayurveda, kropsterapi, Manuvision, spændingsfrigørelse, åndedræt og vejledning. Vejledning er at sætte ord på den følelse, der ligger bag spændingen til spirituel guidning, hvis det er det, der kommer op eller ønskes.  Behandlingerne giver stor kropslig forståelse og indsigt af vores mønstre og vaner.

Alle kan nyde godt af behandling, lige fra småbørn til gamle, fra gravide til folk med kronisk ramte sygedomme, som led i genoptræning, til folk der bare ønsker mere velvære og til spirituelt søgende. Du kan komme med noget helt konkret: en frossen skulder, et dårligt knæ eller med livets store spørgsmål og spirituel guidning. Behandlingen kan være i form af at sætte gang i lymfesystemet, så kroppen selv kan tømme ud, eller at støtte en klient til at være i angsten og guide vedkommende til at være med den for at lære den at kende. Kropsbehandling er meget effektivt i alle henseender, og kan have stor effekt.

Spændinger kan være af både fysisk og psykisk karakter. Vi bærer som mennesker ofte rundt på skævheder eller oplevelser, som stammer helt tilbage fra vores egen fødsel og barndom, og som præger vores mønstre og vaner. Behandling får kroppen til at afspænde og åbne sig, og når det sker, tillader vi, at gamle ting/livets affald kommer til overfladen, og derved giver os mulighed for at møde det og måske overgive os til det.

Spændinger, af mental eller fysisk art, kan være årsag til uro, søvnløshed, depression, forstoppelse (kolik hos børn) m.v.. Behandling kan afhjælpe både fysisk og mental ubalance og er rigtig god som smertelindring og til opmærksomhed og kropslig forståelse.