MEDITATION CD

Meditation – vejen til et stille sinde er en CD med to guidede meditationer. En kort session på 20 minutter og en lang session på 40 minutter.
Sessionerne guides i et stille tempo, uden baggrundsmusik, på baggrund af en gammel Buddhistisk teknik - fordansket af mig. Det er en meget konfronterende, men meget effektiv og lige til teknik som i den grad giver os mulighed for at være tilstede i nuet. Teknikken guider en rundt på og i kroppen.

Hvad vil det sige at være til stede i nuet? Det umiddelbare er vel, at være med det hylster som huser sjælen - kroppen. Kan vi være til stede med den, og med det der er, er der meget tilstedeværelse, nærvær og naturlig intelligens, der kan folde sig ud. Om der er andet bag dette, ved jeg ikke, men gennem min egen og kursisters erfaring er det rigeligt bare at være med det.

CD'en er en god måde at vedligeholde sin meditationspraksis på, og hjælper til hele tiden, at komme tilbage til det der er.

CD’erne kan blandt andet købes hos Bog&Ide, ArnoldBusck.dk, og diverse helsekost forretninger. Du kan også sende en bestilling til yoga@sanum.dk.

Pris:
Kr. 149,- inkl. proto