Kurser og workshops

Kurser og workshops

Scroll ned for at se alle kurser og workshops
*****************************************************************

Forstå livet gennem kroppen - weekend retreat til dig der tør mærker livet. Tema er NÆRVÆR.
Dato: Weekend retreat fra fredag d.1 februar kl. 16.00  - søndag d. 3 februar 2019 senest kl. 16
Og igen d. 1 november - 3 november 2019.
Pris: 3700,- kr. inkl. indlogering på dele værelse og forplejning (vegetarmad). Betaling ved tilmelding. Depositum 2000,- kr..
Sted: Kirsebærgården i Rørvig
Tilmelding: yoga@sanum.dk

Giv dig selv en weekend med fokus på dig i nærværets tegn.
På dette retreat vil nærvær være den røde tråd. Du vil få en større forståelse for hvad nærvær er, hvad betydningen er og opmærksomhed på hvad hvad der sker når vi er nærværende og ikke er.
Weekenden vil byder på kropsterapeutisk yoga, meditation, fordybelse, stilhed og øvelser til selv reflektion og indsigt.

Næste weekende retreat
*Faste og udrensning s weekend d. 30+31 maj+1 juni 2019 med yoga, meditation, kropsterapeutisk træning, meridian massage ( den villde udgave).
*Dyb terapeutisk og spirituel weekend retreat ( dato følger) - OBS! kun 6 pladser  / Pris 6.000 kr. med terapeutisk gæstelærer, yoga meditation, spirituel og terapeutisk brætspil "game of life".
*Weekend retreat - (tema følger) d. 1-3 november  2019

Udtagelser fra forrige retreat:
Tusinde tak for sidst. Det var simpelthen den dejligste weekend og jeg har taget så  meget med mig. Jeg ville gerne have svaret dig før, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte eller slutte. For det har betydet sindssygt meget for mig. Jeg tror fx aldrig, jeg på den måde har turde være mig selv, sådan fuldstændigt, som jeg gjorde den weekend og jeg var så glad og lettet efterfølgende.  Kh Trine

Jeg har fået rigtig meget med fra weekenden - fantastisk at du kom hele vejen rundt om kost, yoga, det spirituelle aspekt, sanserne og arbejdede på så mange planer - men på en meget ‘nede på jorden’ måde.  Jeg glæder mig bare til at høre dato for næste retreat. Kærligst Patricia

******************************************************************

3 times workshop i Kropslig forståelse 
Hver måned kan du deltage i denne indsigts givende søndags workshop i kropsterapeutisk yoga og øge din forståelse for hvad kroppen prøve at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, et forbedret golf sving, til smerter håndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke etc..

Københaven 
Datoer: søndag d. 27/1,  24/3, 7/4, 5/5 og 23/6  -  2019  -  kl. 14-17
Pris: 425 kr.
Sted: NOR, Hejrevej 30, 3 sal, Kbh. NV
Booking: yoga@sanum.dk eller via nor.house

http://nor.house/Dette er en workshop, der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker hvad vi tænker og føler og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre der, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med uanset hvor meget baggrund man har i yogaen. Denne workshop giver stor forståelse, som kan bruges i hverdagen både privat og i almindelig træning og dagligdag.