Kurser og workshops

Kurser og workshops

Scroll ned for at se alle kurser og workshops
*****************************************************************

3 times workshop i Kropslig forståelse - hver måned 
Hver måned kan du deltage i denne indsigts givende søndags workshop i kropsterapeutisk yoga og øge din forståelse for hvad kroppen prøve at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, et forbedret golf sving, til smerter håndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke etc..

Datoer: 2018 Søndage kl. 14-17 d. 28/1, 18/2,  18/3, 22/4, 27/5, 17/6 - sommerferie / opstart igen i august.
Pris: 375 kr. 
Sted: NOR, Hejrevej 30, 3 sal, Kbh. NV
Booking: yoga@sanum.dk eller via nor.house

Dette er en workshop, der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker hvad vi tænker og føler og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre der, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med uanset hvor meget baggrund man har i yogaen. Denne workshop giver stor forståelse, som kan bruges i hverdagen både privat og i almindelig træning og dagligdag.

******************************************************************
Tag en time-out med yoga, krydderet med ayurveda og duften af Indien hos Grace Tours på Østerbro

Rikke Hansen fra Sanum Yoga og Grace Tours inviterer til en time-out med intens yogaworkshop krydderet med ayurveda, info om Sanum rejse og retreat i Indien og lækker Kitchari til frokost.

Pris: kr. 290,- inkl. indisk frokost - forudbetaling via Grace Torus. Ved deltagelse og senere tilmelding til en ayurveda&yoga rejse fratrækkes prisen for deltagelse.
Dato: maj og juni 2018 -  kl. 10-12
Sted: Grace Tours, Østerbrogade 52, 1tv, 2100 Kbh. Ø
Tilmelding: via Gracetours.com/ events.
Program:
Velkommen med te og koldt at drikke
Kropsterapeutisk yoga med Rikke 
Rikke fortæller om yoga, ayurveda og rejser, mens vi nyder en indisk frokost. 

Rikke Hansen deler ud af mange års viden og arbejde med kropslig forståelse gennem yoga, meditation, kropsterapi og ayurvedaen, som er en verdens ældste holistiske videnskab om livet og beslægtet med yoga.

******************************************************