Yoga

Yoga er et fantastisk effektivt redskab, uanset hvordan du vælger at bruge det. Det kan bare bruges som en motionsform, men er egentligt tiltænkt som et redskab til at stilne sindet, som et terapeutisk redskab til at møde sig selv og til at lære om livets gang - til at lære at navigere i selve livet.

Fysisk er yoga en fantastisk motionsform som giver god fysisk form og ikke mindst vitalitet og gennemstrømning blandt andet fordi øvelserne går ind og masserer organerne, og åbner for energibanerne.

Yoga er egentlig for sindet. Et redskab til at stilne sindet med og som bare har en meget givtig fysisk effekt. Gennem yogaøvelserne ændre det ens indstilling til livet. Der er for eksempel øvelser, der åbner hjertet, og der er øvelser, der lærer en, at overgive sig til det er. Vi har mulighed for at ændre alt lige her og nu, men af mange grunde gør vi det ikke. Vores indstilling er lagret i vores krop. Vores krop viser vores indstilling til livet, så ved at ændre vores indstilling i kroppen ændrer vi vores syn på livet, eller den måde vi møder og håndterer livet på. 

Yoga er en "gør det selv" praksis. Den skal dog indøves gennem undervisning. Man skal lære at forstå sproget, som så bliver en mere og mere integreret del af ens hverdag, som så kan praktiseres på egne hånd. Undervisningen kan mødes gennem almindelig undervisning eller gennem workshops som Mød dig selv, hvor der gåes i dybden med øvelserne og deres effekt på krop og sind og ikke mindst øvelsens åbning af selve livet.