Jeg tilbyder

Vi Tilbyder

Sanum tilbyder  “Sundhed  – hele vejen rundt” – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Vi går i skole, og lærer at læse og tale engelsk etc., men vi lærer ikke meget om selve livet. Om det at være menneske. I hvert fald ikke altid med lige så meget bevidsthed, måske snarere mere ved tilfældighed. Det ligger heller ikke i vores kultur og ej heller har vi traditioner for at lære det og hvis så vores forældre ikke har interesse eller er nysgerrighed for at søge denne viden, hvordan lærer vi så at være menneske? Hvordan lære vi så at være i livet? Hvordan ved vi hvad vi skal gøre, så det er godt for os?

Mange fortsætte og gør som deres forældre – deres forfædre. Men virker det? Virker det for dig? Vi mærker det tydeligt når noget i livet ikke virker. Det sætter sig både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Det er ikke alle der måske tillægger det spirituelle noget eller så meget energi, men min fornemmelse er, at alle fire lag er lige vigtige for at være sund og rask fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Jeg tror på at alle veje fører til ROM, men nogen er mere direkte end andre. Vigtigt er at finde redskaber og værktøjer der kan lære os det – lære os livet – lære os det at være menneske. Den mest effektive vej, set med mine øjne, er gennem kroppen – gennem den menneskelige natur.  At være med det der er, er vel i første omgang, at kunne være tilstede i den krop, der huser vores sjæl?

Min passion er at guide dig gennem kroppen til at forståelse af dig – din historie – til at forstå din selv fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt, til at se dine talenter og til at finde din vej med brug af dine talenter til at rejse dig som den du er. Ikke som den du er blevet pakket ind til at være.

Jeg glæder mig til at møde dig, og guide dig videre på din vej.

Smil Rikke