Jeg tilbyder

Vi Tilbyder

Sanum tilbyder  “Sundhed  – hele vejen rundt”
Vi går i skole, og lærer at læse og tale engelsk osv., men vi lærer ikke meget om selve livet – om det at være menneske – i hvert fald ikke altid med lige så meget bevidsthed snarere mere ved tilfældighed. Det gør os forvirret i livet, så det at finde redskaber og værktøjer til at lære at navigere i livet er fantastisk. Det at finde noget der kan lære os at forstå livets sprog. At forstå naturens gang. Og endnu mere fantastisk er, at der er uendelig mange redskaber og veje til at møde livet på – til at lade sig guide i livet på. Nogen mere direkte end andre. Den mest effektive vej, set med mine øjne, er gennem kroppen – gennem den menneskelige natur.  At være med det der er, er vel i første omgang at kunne være tilstede i den krop, der huser vores sjæl?

Jeg tilbyder forskellige redskaber til at lære at navigere i livet på – gennem kroppen – gennem kropslig forståelse.

Det der er fantastisk og skræmmende ved livet, er at livet har sin gang. Vi kan ikke kontrollere det, uanset om vi vil det eller ej. Det eneste vi som menneske selv kan, er at bestemme hvad vi stiller op med det, hvordan vi agerer i det og med det. At tage ansvar og følge vores hjerte og balancere i det er ikke altid nemt, men jeg vil vove at påstå, at når vi tør træde dér ud – ud på den skarpe balancekant hvor vi hele tiden skal være vågne og opmærksomme på ikke at falde –  det er dét der gør os lykkelige. Ikke det at kunne det, men at turde det. At lytte til vores vej.

Jeg glæder mig til at møde dig, og håber jeg kan være behjælpelig med at formidle nogle redskaber, som kan bruges på livets landevej.

Smil Rikke