København

Faste yoga hold i København er midlertidig ændret til .......
at du hver måned kan deltage på 3 timers workshop med kropsterapeutisk yoga samt bestille yoga seancen via shoppen, så du kan lave den hjemme i den mellemliggende periode. Se under shop. og kurser/events. Workshop bestilles gennem NOR.House/ event 

3 times workshop i Kropslig forståelse - hver måned 
Hver måned kan du deltage i denne indsigts givende søndags workshop og øge din forståelse for hvad kroppen prøve at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, et forbedret golf sving, til smerter håndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke etc..

Københaven 
Datoer: søndag d. 27/1 og d. 24/3  kl. 14-17
Pris: 425 kr.
Sted: NOR, Hejrevej 30, 3 sal, Kbh. NV
Booking: yoga@sanum.dk eller via nor.house

Torup
Datoer: pop up events -info via FB  i oktober og november og  søndag d.2/12 kl. 14-17
Pris: 425 kr.
Booking: yoga@sanum.dk - betalign ved tilmelding til Merkur Bank 8401 1084617 – husk at oplyse dit navn på bank overførslen mrk.: Torup.
Sted:oplyses ved booking

Dette er en workshop, der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker hvad vi tænker og føler og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre der, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med uanset hvor meget baggrund man har i yogaen. Denne workshop giver stor forståelse, som kan bruges i hverdagen både privat og i almindelig træning og dagligdag.

Kropsterapeutisk yoga er en yogaform der skaber bevidsthed på dine bevægelser, og fysiske gøren og den effekt det har på sindet. Yogaformen giver endvidere bevidsthed om de følelser der relaterer sig til forskellige kropsdele.

Kroppen afspejler den måde, vi tager livet ind på, eller ikke tager det ind på. Den afspejler vores væren, mere end hvad vores bevidsthed kan registrere. Ved at arbejde med kroppen og sætte ord på de følelser der hører til bestemte kropsdele og bevægelser, eller mangel på sammen, kan vi arbejde med det ubevidste og måske få det op til bevidstheden. Yogaformen er langsom og nærværende, men alligevel dynamisk gennem sin intensitet og giver derfor god styrke og energi. Det er både stående, siddende og liggende øvelser.