Kropsbehandling & Vejledning

Sanum kropsbehandling_kropsterapi_mentor og guid

Hvorfor få behandlinger?
Fysisk kan det smertelindre og skabe stort velvære, lettelse og ro i kroppen. At arbejde med kroppen, gennem kroppen, skaber mere ro mentalt og følelsesmæssigt, og ikke mindst giver det mere klarhed og opmærksomhed, på hvem vi er.

Alle kan nyde godt af behandling, lige fra småbørn til gamle, fra gravide til folk med kronisk ramte sygedomme, som led i genoptræning, til folk der bare ønsker mere velvære og til spirituelt søgende. Du kan komme med noget helt konkret: en frossen skulder, et dårligt knæ eller med livets store spørgsmål og spirituel guidning. Behandlingen kan være i form af at sætte gang i lymfesystemet, så kroppen selv kan tømme ud, eller at støtte en klient til at være i angsten og guide vedkommende til at være med den for at lære den at kende. Kropsbehandling er meget effektivt i alle henseender, og kan have stor effekt.  

Spændinger kan være af både fysisk og psykisk karakter. Vi bærer som mennesker ofte rundt på skævheder eller oplevelser, som stammer helt tilbage fra vores egen fødsel og barndom, og som præger vores mønstre og vaner. Behandling får kroppen til at afspænde og åbne sig, og når det sker, tillader vi, at gamle ting/livets affald kommer til overfladen, og derved giver os mulighed for at møde det og måske overgive os til det.

Spændinger, af mental eller fysisk art, kan være årsag til uro, søvnløshed, depression, forstoppelse (kolik hos børn) m.v.. Behandling kan afhjælpe både fysisk og mental ubalance og er rigtig god som smertelindring og til opmærksomhed og kropslig forståelse.

Jeg holder til både i København NV på  NOR. House og i Torup mellem Frederiksværk og Hundested. 

En Sanum kropsbehandling er en terapeutisk behandling, hvor der arbejdes med følelsen bag spændingen. Den forløser fysiske, mentale,  følelsesmæssige spændinger. Hovedfokus er på afspænding og et frit åndedræt, som er kernen til bedring og healing. Behandlingen kan afhjælpe fysiske skavanker, kroniske smerter, ondt i sjælen, velvære og ikke mindst giver den bevidsthed og selvindsigt.

En Sanum kropsbehandling er baseret på massage, healing, meridianmassage, yogaterapi, ayurveda, kropsterapi, Manuvision, spændingsfrigørelse, åndedræt og vejledning. Vejledning er at sætte ord på den følelse, der ligger bag spændingen til spirituel guidning, hvis det er det, der kommer op eller ønskes.  

Sanum tilbyder også ayurvedisk inspireret behandling - Vata behandling - som især er god for og imod stress og følelsesmæssige ubalancer til ældre og gravide. Denne behandling er forholds blid og meget feminin i sin energi. Der arbejdes med energibanerne og i behandlingen bruges varm olie, hvilket har en fantastisk effekt på nervesystemet. 

Sanum tilbyder også behandlinger for gravide og til efterfødselsperioden. Jeg er også fødselshjælper og tilbyder vejledning til naturlig graviditet og fødsel - se under graviditet/fødsel.