Behandlinger

gravid1

Behandling og forløb - til før- og efterfødsel

Sanum før- og efterfødsel kropsbehandlinger og vejledning styrker krop og sind og giver mere klarhed og ro i forhold til det at være gravid, hjælp til under fødslen og efter fødselsperioden med amning og ny familiedynamik. Behandlingen lindre graviditetsgener, hjælper dig til at være mere med det der er bl.a. smerte under fødslen og til at samle kroppen efter en fødsel. Fokus på åndedrættet giver afspænding og er fantastisk forberedelse til en fødsel og til at samle kroppen efter fødslen.

Pris for kropsterapeutiskbehandling og vejledning :
kr. 750,- for 1 time
kr. 1000,- for 1,5 timer
kr. 1200,- for 2 timer

Sessionen inkluderer også vejledning og naturlig fødselsforberedelse efter behov og tid.

Forløb
Ved et forløb vil vi bruge tid på at snakke om før, under og efter fødslen og du vil få en masse gode ideer og råd, samt træning og øvelser, hvis det ønskes. 
Sanum har lavet en guided yoga cd som også kan laves af før- og efterfødende. 

Ved et forløb på min. 3 gange vil du også få en fornemmelse for, hvad en fødsel kan gøre for din kvindlige udvikling og afvikling af din egen historie, så du kan se mere klart fremadrette.

Der er specielle gravid-massage-puder så du kan ligge på maven. Og det er bare skønt.

Ring og få en snak eller for tidsbestilling til Rikke Hansen tlf.: 3034 0851 eller på e-mail yoga@sanum.dk

Sted:
ManuVision Huset, Bernhard Bangs Allé 25-27, 2 sal, 2000 Frederiksberg
Dyssekilde stations behandler fælleskab, Stationsvej 1,Torup, 3390 Hundested
Medbring: 2 gamle lagner og et tæppe. Der kan komme olie på.

Sanum-gravidbehandling er bl.a. baseret den yogiske og ayurvediske visdom, som er gamle indiske og helt igennem naturlige hjælperedskaber. Behandlingsformen er blid og giver dyb afspænding ikke mindst pga. den varme olie som bruges. Olien styrker både din krop og ikke mindst fostret positivt. Olien smidiggør også huden, så der ikke kommer strækmærke. Der er meget fokus på, at lære at bruge åndedrættet rigtigt. Åndedrættet er essentielt for et fosters vækst og en go graviditet, men også i den grad for en naturlig og vellykket fødsel. Behandlingen giver større kropsbevidsthed og selvindsigt.

Ifølge ayurvedaen bliver gravide kvinder meget Vata (luft element) når vi er gravide. Det vil sige, at vi er meget mentale og lader os styre af bekymringer og stresser over små ting. Når vi er meget Vata, har vi brug for jordforbindelse for ikke at flyve væk i vores mentale spind, som ofte er meget irrationelt. Det kan vi fx få ved kropsbehandling eller yoga.