Retreats

Forstå livet gennem kroppen – weekend retreat til dig der tør mærker livet.
Tema er NÆRVÆR.
Dato: Weekend retreat fra fredag d.1 februar kl. 16.00  – søndag d. 3 februar 2019 senest kl. 16
Og igen d. 1 november – 3 november 2019.
Pris: 3700,- kr. inkl. indlogering på dele værelse og forplejning (vegetarmad). Betaling ved tilmelding. Depositum 2000,- kr..
Sted: Kirsebærgården i Rørvig
Tilmelding: yoga@sanum.dk

Giv dig selv en weekend med fokus på dig i nærværets tegn.
På dette retreat vil nærvær være den røde tråd. Du vil få en større forståelse for hvad nærvær er, hvad betydningen er og opmærksomhed på hvad hvad der sker når vi er nærværende og ikke er.
Weekenden vil byder på kropsterapeutisk yoga, meditation, fordybelse, stilhed og øvelser til selv reflektion og indsigt.

Næste weekende retreat
*Faste og udrensning s weekend d. 30+31 maj+1 juni 2019 med yoga, meditation, kropsterapeutisk træning, meridian massage ( den villde udgave).
*Dyb terapeutisk og spirituel weekend retreat ( dato følger) – OBS! kun 6 pladser  / Pris 6.000 kr. med terapeutisk gæstelærer, yoga meditation, spirituel og terapeutisk brætspil “game of life”.
*Weekend retreat – (tema følger) d. 1-3 november  2019

Udtagelser fra forrige retreat:
Tusinde tak for sidst. Det var simpelthen den dejligste weekend og jeg har taget så  meget med mig. Jeg ville gerne have svaret dig før, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte eller slutte. For det har betydet sindssygt meget for mig. Jeg tror fx aldrig, jeg på den måde har turde være mig selv, sådan fuldstændigt, som jeg gjorde den weekend og jeg var så glad og lettet efterfølgende.  Kh Trine

Jeg har fået rigtig meget med fra weekenden – fantastisk at du kom hele vejen rundt om kost, yoga, det spirituelle aspekt, sanserne og arbejdede på så mange planer – men på en meget ‘nede på jorden’ måde.  Jeg glæder mig bare til at høre dato for næste retreat. Kærligst Patricia