Retreats

Faste og udrensning s weekend
D. 30+31 maj+1 juni 2019 med yoga, meditation, kropsterapeutisk træning, meridian massage ( den milde udgave). Læs mere under fast tog udrensning.


Stilhed – silent retreat

D. 1- november kl.- 16 – 3. november 14 – 2019.
Pris: 3700,- kr. inkl. indlogering på dele værelse og forplejning (vegetarmad). Betaling ved tilmelding. Depositum 2000,- kr..
Sted: Kirsebærgården i Rørvig
Tilmelding: yoga@sanum.dk

Stilhed – det at være med sig selv – i stilhed er måske den største kærlighed vi kan give os selv. Ikke dømme eller bebrejde men bare trække vejret ind i det der er.
Giv dig selv en weekend I stilhed og nærvær med dig selv i natur skønne omgivelser i Rørvig.
Fra fredag kl. 16 til søndag over middag, vil jeg guide dig gennem mediterende yoga, korte og lange meditationer, silens walk og hav dyb og ikke mindst personlig vejledning. Du vil bo på dele værelse og få serveret den reneste og hjemmelavede vegetar mad fra min kære madmor.
På kurset vil jeg dele min mange års erfaring med yoga og meditation og ikke mindst min særlige indsigt i kropslig forståelse.

Transformations retreat

*Dyb terapeutisk og spirituel weekend retreat med kun 6 pladser. Underviser psykoterapeut Claus Lindgren og undertgenede byder på en weekend med yoga, meditation, spirituel og terapeutisk brætspil “Transformation game”. Læs mere her.

Udtagelser fra forrige retreat:
Tusinde tak for sidst. Det var simpelthen den dejligste weekend og jeg har taget så  meget med mig. Jeg ville gerne have svaret dig før, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte eller slutte. For det har betydet sindssygt meget for mig. Jeg tror fx aldrig, jeg på den måde har turde være mig selv, sådan fuldstændigt, som jeg gjorde den weekend og jeg var så glad og lettet efterfølgende.  Kh Trine

Jeg har fået rigtig meget med fra weekenden – fantastisk at du kom hele vejen rundt om kost, yoga, det spirituelle aspekt, sanserne og arbejdede på så mange planer – men på en meget ‘nede på jorden’ måde.  Jeg glæder mig bare til at høre dato for næste retreat. Kærligst Patricia