Meditation

Meditation er målet med Hata yoga. At man smidiggøre og styrker krop og sind ved hjælp af yogaøvelser, åndedræt, afspænding og kost, så man bliver i stand til mere stille, at sidde og observere hvem man er. Man forbereder sig til mere subtilt, at observere og være med det der er. At være med det der er, bliver meget konkret, når man sidder i stilhed med sig selv uden at bevæge sig.

2,5 timers Meditations workshop
Dato: følger.
Sted: Liseleje og Kbh.   
Pris: kr. 375,-  inkl. 2 cd,er. En meditations- og en yoga cd. Ved tilmelding af to pers. koster det 650 kr. inkl. cd'er. 
Vi starter med at afspænde kroppen med en stille, blid og let yogasession - mediterende yoga. Efter en lille pause vil du få en grundlægende viden omkring hvad meditation er og til slut blive du guidet igennem en meditation. Du vil også få en meditations cd med hjem med to meditationer på - en kort og en lang og en yoga cd med en guidet yogasession på samt lille bog med informationer i, så du kan fortsætte derhjemme. 
Tilmelding til yoga@sanum.dk - (på dagen via sms til 30340851 og betaling via mobil pay på samme nummer). 
Betaling ved tilmelding til Merkur Bank, reg. nr. 8401, konto nr. 1084 617 eller mobil pay på 30340851.

Silent retreat
3 dages retreat i stilhed med guidet meditation, Mediterende yoga, vegetarmad, natur og personlig vejledning.
Dato: følger -  Fra fredag kl. 17 - søndag kl. 15. 
Pris: kr. 4000,-  inkl. cd med 2 guidet meditationer på og en yoga cd med Mediterende yoga, samt overnatning i 2 personsers værelser. 
+ved tillæg kan enkeltværelse erhverves.
+ved tillæg på kr. 750,- kan kopsbehandling købes. Skal bestille på forhånd for at sikre en tid.   
Sted: Et stille sted i Rørvig omgivet af dejlig natur. 

Hvad vil det sige at være til stede i nuet? Det umiddelbare er vel, at være med det hylster som huser sjælen - kroppen. Kan vi være til stede med den, og med det der er, er der meget tilstedeværelse, nærvær og naturlig intelligens, der kan folde sig ud. Om der er andet bag dette, ved jeg ikke, men gennem min egen og kursisters erfaring er det rigeligt bare at være med det. 

Jeg bruger meditation på alle mine workshops og kurser, og har løbende korte meditations workshops og et årligt silent retreat (retreat i stilhed). Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her for at få løbende besked om datoer.

På alle kurser udleveres en CD med 2 guidede meditationer. En kort på 20 minutter og en lang på 40 minutter. CD'en er en god måde at vedligeholde sin meditationspraksis på, og hjælper til hele tiden, at komme tilbage til det der er. CD’erne kan blandt andet købes hos Bog&Ide, ArnoldBusck.dk, og diverse helsekost forretninger. Du kan også sende en bestilling til yoga@sanum.dk.