Faste & Udrensning

Hvad vil det sige at udrense og faste? - og hvad nytte det?

Det der hæmmer os mennesker både fysisk og psykisk, er når noget sætter sig fast. Når noget stagnerer. Og når vi så bærer det gennem livet i fx. 20-30-40 år, bliver det en indgroet indstilling til livet. Når vi bærer på noget, der tynger os, så bruger vi vores livsenergi på at bære på denne byrde, og så begynder vi at slide os selv: Helbredet begynder at svækkes, og humøret følger med så vi mister yderliger livsenergi etc.. 

Ved at løsne det der er stagneret, ved at skabe bevægelse i noget der sidder fast, skaber vi liv.  At sætte bevægelse i noget der er stagneret, kan også gøres via tarmene. Tyktarmen er det organ der sørge for at slippe, skaffe os af med det vi ikke skal bruge, det som tynger os. Når tyktarmen er svækket resultere det i mindre bevægelse, og derved bliver det sværere for os at slippe det, vi ikke har brug for både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 

Så en udrensning som ofte gøres for et fysisk resultat, kan sætte skub i meget mere end vi regner med - fx tanker og følelser. 

Når vi faster udrenser vi, og ikke mindst tuner vi vores motor fordi faste går helt ind på celle niveau, og udrenser og genopbygger og så giver fastetiden tid og plads til eftertanke. At faste kan virkelige sætte gang i noget og give os en dybde vi sjældent kommer i kontakt med. 

Jeg har i mange år lavet mange forskellige udrensninger og faster og med 45 år, 3 fødsler og hvad livet ellers har budt på, har jeg aldrig følt mig så stærk som nu. Jeg tror bla. mine mange fasteperioder er medvirkende til denne tilstand. 

Jeg afholder løbende udrensninger og fastekurser og tilbyder også individuelle udrensninger og faster med vejleder og behandlinger. 

Ring og få en snak med mig på 30340851 eller book en behandling hvor jeg bedre kan mærke hvad der vil passe til dig.