Gratis pop up yoga time i Kropsterapeutisk yoga.
I forlængelse af denne time vil Rikke fortælle om Kropsterapeutisk Yoga Uddannelse (KYU).  

D. 2/1 kl. 17-19 i NOR.house, Hejrevej 30, 3 sal, 2400 kbh. NV. Booking her.
D. 4/1 kl. 12.30 – 14.30 i NOR.house, Hejrevej 30, 3 sal, 2400 kbh. NV. Booking her.

Yogaformen giver bevidsthed om de følelser, der relaterer sig til vores forskellige kropsdele. Ved at arbejde med kroppen og sætte ord på de følelser, der hører til bestemte kropsdele og bevægelser (eller mangel på samme), kan vi arbejde med det ubevidste og måske få det op til bevidstheden.
Yogaformen er langsom og nærværende, men alligevel dynamisk gennem sin intensitet og giver derfor god styrke og energi og ikke mindst stor kropslig forståelse.
Rikke vil løbende forklare sammenhængen mellem de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter af en øvelse. Timen vil bestå af både stående, siddende og liggende øvelser.

Kropsterapeutisk Yoga Uddannelse er en 100-timers uddannelse, som er udviklet til dig, der er interesseret i læren om sammenhængen mellem kroppens funktion og bevægelse samt mentale, følelsesmæssige og spirituelle aspekter af yoga øvelserne og filosofien bag. Uddannelsen er for dig, der vil være din egen yogalærer – at bruge yoga som din egen healing derhjemme og for dig, der vil undervise andre med fokus på den måde kroppens, psyke og følelser relaterer og afspejler sig i vores fysiske struktur.