En markant ændring kræver en markant indsats.

21 dages forløb

Vælg mellem
21 dages diæt/kostændring
diæt + 3 dages saftkur
diæt + 3 dages faste
samt​
online kropsterapeutiskyoga, meditation p gåndedræt
og
en personlig online samtale og diæt inspiration

 

Pris: 1299,00  kr.
Betaling til: Merkur Bank 8401 1084617

Tilmelding: yoga@sanum.dk eller ring til 30340851.

Set up – du har 3 valg:

  1. At ændre din diæt i 21 dage – gør en forskel for dit system på alle plan. Undlad alt animalsk, sukker, kaffe alkohol og tilsætningsstoffer evt. også glutenholdige produkter og grøntsager fra natskyggefamilien.
  2. At følge diæten ovenfor og kun drikke saft i 3 dage – d. 30+31 maj og 2 juni/ pinsen.
  3. At følge diæten øverst og vandfaste 3 dage  – d. 30+31 maj og 2 juni/ pinsen. (For 5 dages faste. Du starter med at faste d. 29 maj på egen hånd, og d. 2 juni på egen hånd.

Træning
Samtidig følger du en træningsplan med 21 dages online kropsterapeutiskyoga, åndedræt og meditation.

Hvorfor?

Hvorfor ændre sin kost?
Der er mange følelser forbundet med mad. Der er meget læring at hente ved at vælge en periode hvor du bl.a. indtage så let og ren føde som muligt – eller slet ingen føde indtager.
Det gøre os mere åben. Her kan vi mere klar møde os selv, mere klart se den nøgne sandhed. Ikke havd vi er blevet pakket ind i, men mere den vi er. Vores mønstre med over/ under-spisning samt trøste-spisning viser sig meget klart. Vi får et mere ærligt billede af os selv.

Hvorfor træning og hvorfor bedst om morgenen?
Ved at følge kroppens naturlige ur/ organuret (søg evt. organur på nettet) , så er tyktarmen mest aktiv ml. kl. 5-7 hver morgen. Tyktarmen er det organ der står for at slippe og udskille det, som vi ikke skal bruge mere. Det som ikke er vores. Og som åbner for lungens energi som huset sorg. Endvidere er vores sind mere stille om morgenen og måske endda mere tilgængeligt for samarbejde. Energien generelt er mere rolig om morgenen.
Og ….. bevægelse er liv. Når noget har sat sig fast så kan bevægelse løsrive det. Det gør vi meget specifikt med kropsterapeutiskyoga og træning samt  åndedræt.

Åndedræt
Åndedrættet er den største kilde til udrensning fysisk som mentalt og følelsesmæssigt. Åndedrætsøvelser er specielt en go’ hjælp i tider hvor man udrenser og faster, især hvis noget er svært eller der er meget uro i krop og sind.

21 dage
Det tager 21 dage at bryde en vane. Ikke ved at sige man ikke må det ene eller det andet,  men ved at inkorporere noget andet.

Hvorfor faste?
Kroppen er den struktur vi lever vores liv igennem. Den afspejler hvad vi tænker og føler. Og omvendt, kan vi via kroppen, ændre det vi tænker og føler. Ved at oparbejde smidighed og forbedre kroppens betingelser, opnår vi større frihed og mere overskud, hvilket er det grundlæggende formål med en faste.

“Det er en stor ting for os mennesker at tage føde væk” 

*Fasten vil dels rense muskler, hud og organer helt ned på celleniveau ved at nedbryde overflødigt væv og føre affaldsstoffer ud af kroppen.
*Kredsløbet vil styrkes og gennemgå en “foryngelse”.
*Alle sanser vil blive forbedret.
*Muskulaturen kommer i bedre balance. Gigt og hudsygdomme kan blive reduceret, da kost og levevis har stor indflydelse på disse sygdomme.
*Over- og undervægtsproblemer vil have bedre forhold for balance, da stofskiftet/forbrændingen reguleres, (men det skal ikke være formålet med fasten).

Fasten vil psykisk betyde en afklaring af grænser og grundlæggende behov. Man konfronteres med dårlige vaner og adfærdsmønstre som holder én fastlåst.
Ved at give afkald på et af de mest basale behov for en stund, ændres kroppens funktionelle betingelser radikalt. Grænser nedbrydes, kroppen får mulighed for at komme mere på fode og man kommer ud som en styrket person.

Træning
Træning giver bevægelse – bevægelse er liv. Stopper hjertet så dør vi.
Under en kur eller faste er det vigtig hele tiden at holde gang i systemet så der ikke kommer “plumrevand” i systemet.

Det at lave en saftkur eller faste er i sig selv ikke udrensende, men de betingelser som kroppen får gør, at den selv kan udrense det som den ikke har brug for. Når der ikke kommer noget ind så benytter kroppen sig af at noget kan komme ud eller op til overfladen.

Om Rikke
Jeg har side første gang jeg prøvede faste været helt vild med det. Det er et fantastisk redskab til at mærke sig selv mere nøgternt – mere nøgent, mere ærligt.
Der er så stor læring i den proces der opstår ved en faste.
Jeg har mange års erfaring med egen faster samt for afholdelse af kurser både i eget regi samt som faste- underviser på Body all Mind kropsterapeut uddannelsen.

“Som kropsterapeut er min tilgang udelukkende for at får mere frihed som menneske. Detox delen er sekundært, men en dejlig bonus ved det at udrense og faste.

Tilkøb
For at optimere processen vil det give go mening at booke en Ayurvedisk meridian massage hos mig uden, inden eller efter forløbet.
Jeg har klinik i Kbh. Eller i Torup/ Frederiksværk.
Pris for 1,5 time er 1000 kr.
Booking via tlf. 30340851.

For yderligere spørgsmål ring til mig på 30340851.

Jeg glæder mig til at følge dig igennem din udrensning saftkur eller faste dage.