3 dages retreat i stilhed med guidet meditation, Mediterende yoga, vegetarmad, natur og personlig vejledning.
Dato: følger 2020-  Fra fredag – søndag.
Pris: kr. 4000,-  inkl. cd med 2 guidet meditationer/ lyd fil til down load og lille hæfte til hjemme brug, overnatning i fler-personers værelser og kærlig vegetarmad.
+ved tillæg kan enkeltværelse erhverves.
+ved tillæg på kr. 950,- kan kropsbehandling købes. Skal bestille på forhånd for at sikre en tid.  
Sted: Nordsjælland

Hvad vil det sige at være til stede i nuet? Det umiddelbare er, at være med det hylster som huser sjælen – kroppen. Kan vi være til stede med den, trække vejret ind i det er opstår nærvær og kærligt kan vi heale os selv.

Når vi er stille og tilvælger en periode unden stimulanser, invitere vi kroppen til at rens ud. Ord, begivenheder, traumer, oplevelser, og energier som vi ikke kan fordøje, som sidder fast i kroppen og som hæmmer den i at være i flow. Det er intens når det står på, men friheden bagefter er mærkbar og motivere til mere.

Jeg bruger meditation på alle mine workshops og kurser, og har løbende korte meditations workshops og et årligt silent retreat.

På alle kurser udleveres en CD/ log in til brug af lydfil med 2 guidede meditationer. En kort på 20 minutter og en lang på 40 minutter. Lydfilerne er en god måde at vedligeholde sin meditationspraksis på, og hjælper til hele tiden, at komme tilbage til det der er.