Workshops, foredrag og retreats

Jeg holder løbende workshops, foredrag og arrangerer retreats og rejser – tag med…

Workshops og forløb

Hos Sanum tilbydes en række kurser og events samt foredrag. Både i eget regi og hos andre. Jeg kommer gerne ud til dig. Sidste nyt på stammen er kursusforløb til yogalærere og behandlere i kropslig forståelse. Kurser og events kan foregår i hele landet. Jeg selv har klinik og holder til i København og Torup/ Hundested.

Rikke Hansenwww.sanum.dk
, ,

Min nye portal kommer snart.

Min nye portal åbner i maj - 2023 og jeg glæder mig så meget til, at skulle dele den med jer. Det er en portal for: læring, sundhed hele vejen rundt forståelse af livet gennem kroppen community for livsudvikling , deling…
Gravid behandlingsanum.dk
,

Kursus i gravidbehandling - for dig som er behandler

På dette 1 dags kursus giver jeg dig indsigt i den energi der hersker når man er gravid, samt viden til at kunne navigere indenfor denne ramme. Der er massere man kan gøre som behandler for og til en gravid klient, dog er der visse energier,…
sanum.dk
, ,

Yoga for stress, angst og følelsesmæssige ubalancer via zoom.

Missede du disse to fantastiske online workshops? Det varer ikke længe, så kommer vi nye portal op og køre. Et sted for samling, deling, foredrag, yoga, læring og forløb og tidligere workshops og foredrag. ____________________ Som…

Events og foredrag

Rikke Hansenwww.sanum.dk
, ,

Min nye portal kommer snart.

Min nye portal åbner i maj - 2023 og jeg glæder mig så meget til, at skulle dele den med jer. Det er en portal for: læring, sundhed hele vejen rundt forståelse af livet gennem kroppen community for livsudvikling , deling…
sanum.dk
, ,

Yoga for stress, angst og følelsesmæssige ubalancer via zoom.

Missede du disse to fantastiske online workshops? Det varer ikke længe, så kommer vi nye portal op og køre. Et sted for samling, deling, foredrag, yoga, læring og forløb og tidligere workshops og foredrag. ____________________ Som…
sanum.dk
, ,

Liseleje Yogafestival d. 30 juni -  2 juli 2023.

Jeg elsker at deltage i begivenheder der samler mennesker i kærlig energi. Samlinger som "bare" invitere til at mennesker er sammen. Hvor mennesket kommer før indtjening, reklame  etc.. I år deltager jeg i..... Liseleje Yogafestival…

Retreats og rejser

Det at komme væk fra hverdagen kan hjælpe os til at se vores liv mere udefra, og derved måske blive opmærksomme på det der ikke fungerer. Det at rejse til fjerne steder kan give mulighed for en rejse ind i os selv. Det at møde andre kulturer kan skubbe os ud af vores komfortzone og derved åbne for en bevægelse i os. Det er i dette møde, vi har mulighed for at se os selv udefra, se de riller der holder os fastlåst i hverdagen.

Jeg har igennem tiden været på mange rejser og retreats i ind- og udland, og det har altid vækket mig og åbnet for nye opmærksomheder. Og gør det fortsat. Selvom jeg har øvet mig meget, trænger jeg jævnligt til at blive rusket lidt, så jeg ikke falder i hak.
At rejse ind i os selv giver mange dybder, og noget vi ofte gør alene, men at kunne dele disse oplevelser med vores familier, er noget helt specielt – både med det nemme og det svære.

Jeg har, siden jeg fik mit første barn, altid haft min familie med på mine rejser til Indien og familie retreats i Danmark. Det har været en kæmpe gave for mig. Det er noget andet end at gå igennem en proces alene, men det er muligt, og det lærer børnene, at der altid er mulighed for at åbne sig som menneske og lære nye ting. De gør som vi gør, ikke som vi siger, så det at vise dem at livet er én lang proces, og at der er læring hele livet og ikke mindst dele sine følelser og tør vise dem også når de er i oprør, tror jeg, er en kæmpe gave at give dem som mennesker.

Det er derfor en glæde her på siden at kunne præsentere dig for mine rejser og retreats.

Sanum.dk
,

Meditations retreat i stilhed på Samsø 3-5 april 2023 med yoga, meditation, stilhed og natur

Føler du dig bagud i livet? Stresset presset fortravlet? Vi lever i en verden hvor der er så meget indgående, at vi drukner i det. Vi har ikke lært at fordøje, vi har ikke lært at håndtere livet. Alt indgående som stresser…

Yoga og ayurvedarejse

Siden 2003 har jeg haft 28 hold afsted til Sydindien på yoga- og ayurvedarejser til Dr. Unni klinik i Kerala, Kovalam Beach. I år 2020 holder jeg pause pga opstart af Kropsterapeutisk yogalæreruddannelse som så gik over i corona nedlukning.  Turene…