Om Sanum

Jeg er ejer og grundlægger af Sanum.dk og arbejder som kropsterapeut og vejleder i menneskelig udvikling og sundhed på alle plan. Det gør jeg gennem 1/1 sessioner, via kurser retreats og via uddannelse. Jeg er bla. også underviser på kropsteraput uddannelsen Body all Mind.

Jeg er desuden stifter af Kropsterapeutisk yoga og Kropsterapeutisk yoga uddannelse kyu.dk.

Jeg er taknemmelig for, at jeg elsker det jeg laver og at jeg hver dag får så mange gave med mig i livet både af mine nære og venner og ikke mindst hver dag gennem de mennesker som kommer min vej gennem mit virke som kropsterapeut, underviser og vejleder.

Jeg glæder mig til at se dig på min vej

Smil Rikke

Om Rikke Hansen

Da jeg var 28 år gammel, så jeg et billede i lokalavisen på Østerbro af nogle der lavede yoga og med info om at der var startet et yogahold lige rundt om hjørnet fra hvor jeg boede. Ubevidst, havde jeg i nogle år været søgende, så da jeg så det, var der ingen tvivl om at jeg skulle prøve det. Jeg deltog i min første yogatime og troede jeg skulle dø, men ikke desto mindre vidste jeg at jeg var kommet hjem.

Fra den dag af har yoga været en fast del af mit liv.

“Sundhed – hele vejen rundt – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. “

Min filosofi

Yoga er for mig selv terapi. Det er er set up, en ramme, hvor jeg kan møde mig selv, hvor jeg kan komme tilbage til mig, når jeg lader mig rive væk fra mig selv af livets puls. Det er et redskab, som hjælper mig til at gå livets vej uden at midste kontakten til min essens. Yogaen guider mig i alle livets aspekter. Det er de en ledetråd til at være et godt menneske i alt hvad jeg gør. I alt hvad jeg laver. Den hjælper det mig til at gøre mig umage i alle henseender i livet. Og jo mere jeg praktiser det, jo mere klar bliver jeg på hvad det vil sige at være mig, og hvad det vil sige at agere i livet.

Jeg har sideløbende med yogaen prøvet og bruger mange andre teknikker, systemer og redskaber, som er fantastiske og virksomme. Idag – efter min start i 2003 – med så mange års klinisk arbejde og undervisning på så mange måder og med så mange forskellige mennesker, og med en konstant nysgerrighed på hvad det vil sige at være mennesker, så er det hele blandet sammen i en stor cirkel, som når hele vejen rundt.

Jeg arbejder som kropsterapeut, vejleder i menneskelig udvikling og sundhed på alle plan og underviser og glæder mig utrolig meget til at få lov at følge dig på din vej til sundhed hele vejen rundt.