Hvad kan kropsterapi gøre for dig ?

Kropsbehandling er meget effektivt i alle henseender, og kan have stor effekt.
Spændinger kan være af både fysisk og psykisk karakter. Vi bærer som mennesker ofte rundt på skævheder eller oplevelser, som stammer helt tilbage fra vores egen fødsel og barndom, og som præger vores mønstre og vaner. Behandling får kroppen til at afspænde og åbne sig, og når det sker, tillader vi, at gamle ting/livets affald kommer til overfladen, og derved giver os mulighed for at møde det og måske overgive os til det.

Spændinger, af mental eller fysisk art, kan være årsag til uro, søvnløshed, depression, forstoppelse (kolik hos børn) m.v.. Behandling kan afhjælpe både fysisk og mental ubalance og er rigtig god som smertelindring og til opmærksomhed og kropslig forståelse.

Fysisk kan det smertelindre og skabe stort velvære, lettelse og ro i kroppen. At arbejde med kroppen, gennem kroppen, skaber mere ro mentalt og følelsesmæssigt, og ikke mindst giver det mere klarhed og opmærksomhed, på hvem vi er.

Alle kan nyde godt af behandling, lige fra småbørn til gamle, fra gravide til folk med kronisk ramte sygedomme, som led i genoptræning, til folk der bare ønsker mere velvære og til spirituelt søgende. Du kan komme med noget helt konkret: en frossen skulder, et dårligt knæ eller med livets store spørgsmål og til spirituel guidning. Behandlingen kan være i form af at sætte gang i lymfesystemet, så kroppen selv kan tømme ud, eller at støtte en klient til at være i angsten og guide vedkommende til at være med den for at lære den at kende.

“Ræk ud efter livet”

Hvorfor kropsterapi ?

En Sanum kropsbehandling er en terapeutisk behandling, hvor der arbejdes med følelsen bag spændingen. Den forløser fysiske, mentale,  følelsesmæssige spændinger. Hovedfokus er på afspænding og et frit åndedræt, som er kernen til bedring og healing. Behandlingen kan afhjælpe fysiske skavanker, kroniske smerter, ondt i sjælen, velvære og ikke mindst giver den bevidsthed og selvindsigt.

En Sanum kropsbehandling er baseret på massage, healing, meridianmassage, yogaterapi, ayurveda, kropsterapi, Manuvision, spændingsfrigørelse, åndedræt og vejledning. Vejledning er at sætte ord på den følelse, der ligger bag spændingen til spirituel guidning, hvis det er det, der kommer op eller ønskes. Behandlingerne giver stor kropslig forståelse og indsigt af vores mønstre og vaner.

Pris:
Kr. 1200,- for 1,15 time /kr. 1350,- for 1,5 time /kr. 1600,-  for 2 timer
Kr. 3150,- 3 x  klippekort og 5000,-  5 x klippekort.
Kr.  1050 kr. Børne under 13 år, arbejdsløse og pensionister – for en times behandling.

Ayurvedisk inspireret behandlinger

Jeg har siden 2003 arbejdet med ayurvedaen – en indisk livsfilosofi og behandlingsform som er beslægtet med yogaen – og som jeg virkelig synes, har noget særligt at byde på. Mine ayurvedisk inspireret behandlinger blandes med vejledning og ikke mindst med min baggrund som Kropsterapeut og med min store interesse for energibaner og organernes energi

VATA inspireret behandling og vejledning er en blid behandlingsform, som passer utroligt godt som modpol, til den hurtige og pulserende livsstil vi fører. I en vata behandling bruges varm olie (Luksus ayurvedisk olie fra by Korsholm) , som er særdeles velegnet til at berolige nervesystemet, og som mindsker stress, uro og søvnproblemer. En vata behandling er specielt velegnet for gravide, ammende, ældre mennesker og hvis du lider at stress, angst og følelsesmæssig uro.

Pris: kr. 1050,- for 1,15 time

FOD inspireret behandling og vejledning er en behandling der gives med fødderne og med massere af olie. Behandlingsformen er rigtig effektiv ved faste og udrensninger. Medbring to gamle lagner og badehåndklæder og tag joggingtøj med til efter behandlingen, da du kan være meget fedtet.

Pris: kr. 2000,- for 1,30 time
Bestilling via rikke@sanum.dk eller via sms/tlf. 30340851

Før, under og efter fødsel

At kunne bære, føde og opfostre et barn er en ganske særlig gave vi kvinder er skænket.  Den visdom der er i hele den proces fra vores regelmæssige menstruation, graviditeten og selve fødslen indeholder så meget læring for os som kvinde. Vi skal bare tilvælge denne læring og give det plads og rum.

Jeg har selv haft tre fantastiske og naturlige fødsler. En sædefødsel og 2 hjemmefødsler og har fået så meget læring i den process. Jeg er fundet meget visdom i den nord amerikanske/ indianske filosofi  omkring kvinders natur og er desuden uddannet doula hos fødselslæge Michel Odent.

Sammen med min viden om krop og psyke invitere jeg, gennem behandling og vejledning, kvinder til at finde styrke i deres natur og bruge den.

Jeg tilbyder både gravid- og efterfødselsyoga samt gravidbehandlinger med vejledning

Sanum-gravidbehandling er bl.a. baseret på den yogiske og ayurvediske visdom, som er gamle indiske og helt igennem naturlige hjælperedskaber. Behandlingsformen er blid og giver dyb afspænding ikke mindst pga. den varme olie som bruges. Olien styrker både din krop og ikke mindst fostret positivt. Olien smidiggør også huden, så har en positiv indvirkning på strækmærke. Der er meget fokus på, at lære at bruge åndedrættet. Åndedrættet er essentielt for et menneskes vækst på alle plan og for fosterets vækst og en go graviditet, men også i den grad for en naturlig og vellykket fødsel. Behandlingen giver større kropsbevidsthed og selvindsigt.

Ifølge ayurvedaen bliver gravide kvinder meget Vata (luft element) når vi er gravide. Det vil sige, at vi er meget mentale og lader os styre af bekymringer og stresser over små ting. Når vi er meget Vata, har vi brug for jordforbindelse for ikke at flyve væk i et mentale spind.

Sanum før- og efterfødsel kropsbehandlinger og vejledning styrker krop og sind og giver mere klarhed og ro i forhold til det at være gravid, hjælp til under fødslen og efter fødselsperioden med amning og ny familiedynamik. Behandlingen lindre graviditetsgener, hjælper dig til at være mere med det der er bl.a. smerte under fødslen og til at samle kroppen efter en fødsel. Fokus på åndedrættet giver afspænding og er fantastisk forberedelse til en fødsel og til at samle kroppen efter fødslen.

Pris: Kr. 950,- for 1.15 time/kr. 1000,- for 1,5 timer/kr. 1200,- for 2 timer

Jeg fungerer også som fødselshjælper til både hjemme og hospitalsfødsler.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 30340851 for at høre mere.

Kropsterapeutiske forløb og workshops

Jeg tilbyder en række kropsterapeutiske workshops og forløb i København og Torup. Du kan se det hele her…