Hvordan bruger man udrensning og/eller faste i forbindelse med kropsterapi?

Når man arbejder terapeutisk gennem kroppen bliver det tydeligt hvor vigtigt udrensning og faste er. I kropsterapi og yoga løsnes “livets affald” sig. Her menes, at alt vi bær i livet, som ikke er godt for os, tynger os, og hæmmer flow uanset om det er fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, spirituelt, energimæssigt etc. løsnes. Men en ting er at det løsnes, noget andet er at få det ud. Når det løsner sig og personen ikke er i stand til at får det ud så bliver det til plummervand som ligger og hæmmer kroppens flow.

Fra Ayurveda- og yoga filosofien og fra min læring gennem mange års samarbejde med ayurveda-læge Dr. Unni fra Kerala/Trivandrum, er det især tydelig hvor vigtigt og hvor stor en forskel det gør at man udrenser i forhold til behandling.

Det der hæmmer os mennesker både fysisk og psykisk, er når noget sætter sig fast. Når noget stagnerer. Og når vi så bærer det gennem livet i fx. 20-30-40 år, bliver det en indgroet indstilling til livet. Når vi bærer på noget, der tynger os, bruger vi vores livsenergi på at bære denne byrde, og så begynder vi at slide os selv: Helbredet begynder at svækkes, og humøret følger med så vi mister yderliger livsenergi etc..

Ved at løsne det der er stagneret, ved at skabe bevægelse i det der sidder fast, og få det ud, skaber vi mere ro og ikke mindst liv.  At sætte bevægelse i noget der er stagneret har stor effekt via tarmene og åbner for åndedrættet som er den største kilde til udrensning på alle plan. Tyktarmen er det organ der sørge for at slippe, skaffe os af med det vi ikke skal bruge, det som tynger os. Hvis tyktarmen er svækket resultere det i mindre bevægelse, og derved bliver det sværere for os at slippe det, vi ikke har brug for både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Når tyktarmen ikke kan slippe stagnere sorg i vores lunger.

Jeg bruger forskellige udrensninger og faste set up, i forbindelse med kropsterapeutiske behandlinger og forløb hos mig.

Hver menneske har sin historie og bær livet på forskellig vis, derfor er det også forskelligt hvilken slags diæt, kur, udrensning ellers faste set up jeg vil sætte folk på.

Udrensninger kan være få ændringer i kosten gennem noget tid. Til olie som skal drikkes og medføre toiletbesøg og hvor man er klar efter en hviledag, saltvandsudrensning til faste dage alene eller på mit årlige 3 dages fastkursus.

Ring og få en snak med mig på 30340851 eller book en behandling hvor jeg bedre kan mærke hvad der vil passe til dig.